CIRCUIT FOR LIFE!


Op zaterdag 8 december 2018 wordt de eerste keer het evenement Circuit For Life! op het motocrosscircuit ‘Zwaanhof’ in Komen georganiseerd.

Probeer zoveel mogelijk rondjes af te leggen van het circuit en steun samen met ons het goede doel ‘Make a Wish’.

Praktische info:

  • Zaterdag 8 december van 10u tot 15u
  • ZWAANHOF Motocross, Zandvoordestraat 17 – 7780 Komen-Waasten (Ten-Brielen)
  • Er kan deelgenomen worden aan 1 van 3 activiteiten: Wandelen, lopen of fietsen (mountainbike)

Iedere deelnemer betaalt € 5 inschrijvingsgeld, dit wordt rechtstreeks aan het goede doel geschonken.
Graag vooraf inschrijven zodat er een zicht gevormd kan worden op het aantal deelnemers.

>> Inschrijven doe je zo: stort het nodige bedrag op rekening BE49 3631 1247 4671 met vermelding van de naam van deelnemende personen. <<

  • Lopen, wandelen: hier wordt een circuit van 1,8 km voorzien;
  • Fietsen (mountainbike): hier wordt een circuit van 2,1 km voorzien.

Lopers, wandelaars leggen hetzelfde circuit af, fietsers leggen een apart circuit af. Ze komen naast elkaar samen op bepaalde delen, maar dienen zeer weinig te kruisen.

Toeschouwers, bezoekers of familie kunnen gratis supporteren aan de zijlijn van het circuit, naast de drank- en eetstandjes. In de standjes zijn Glühwein en jenever te verkijgen, maar ook pannenkoeken en hamburgers. Tevens zullen gewone dranken beschikbaar zijn.

! Het gaat om een evenement op het motocrosscircuit, dus gelieve rekening te houden met de weersvoorspellingen. Indien het vooraf veel regent zal het circuit er modderig bijliggen op verschillende plaatsen !

 

 

_________________________________
Ons goede doel: Make a Wish

Met deze actie willen wij graag het goede doel Make a Wish steunen, en dit heeft wel een specifieke reden.

Twee jaar geleden werden wij, als uitbaters van het motocrosscircuit, gecontacteerd door deze organisatie met een speciale vraag. Make a Wish had graag de wens van de kleine crosser Louis Vanhoutte waargemaakt. Deze jonge kerel was terminaal ziek en zou zijn laatste maanden ingaan. Zijn wens om nogmaals op het circuit te kunnen rijden samen met zijn grootste voorbeeld, de quadpiloot Mike Van Grinsven.  Louis en zijn papa waren vaste klanten bij ZWAANHOF Motocross en namen regelmatig deel aan de trainingen met hun quads.

Wij als circuit wilden hier maar al te graag op ingaan en zouden samen met Make a Wish zijn ultieme wens trachten waar te maken.

Maar het noodlot sloeg toe en de kleine piloot verloor de strijd. Louis verliet ons allemaal veel te vroeg. Om nog steeds ons medeleven te betuigen, hadden wij graag een evenement georganiseerd die aanleunt bij de sport die onze kleine vriend nauw in het hart droeg.
_________________________________