Selecteer een pagina
ZWAANHOF // MOTOCROSS
Motocrosscircuit Komen

Lid worden

Enkel voor piloten! Toeschouwers of familie van de piloot dienen dit NIET in te vullen!

Bij elke deelname aan een training op het motocrosscircuit Zwaanhof dient een aanwezigheidslijst ingevuld te worden met uw naam en handtekening. Dit proces wordt vervangen door een nieuwe digitale manier. De digitalisering wordt aangeboden onder vorm van een plastic lidkaart, waarop een volgnummer te zien is. Dit volgnummer wordt gelinkt aan een database waarin alle ingevoerde gegevens opgeslagen worden. Telkens wanneer u komt trainen, dient u de lidkaart bij te hebben. De kaart toont aan dat u aanwezig bent op de terreinen van Zwaanhof, dat u instemt met het intern reglement en dit ook zal respecteren. De lidkaart kan opgevraagd worden door de bevoegde personen bij een incident of ongeval, waarna meteen de juiste contactgegevens beschikbaar zijn.

Om lid te worden dient u onderstaand formulier in te vullen met de juiste gegevens.

Het is belangrijk om het reglement van interne orde eerst goed door te nemen alvorens de checkbox af te vinken. Wanneer u het ingevulde formulier verstuurt, krijgt u een automatisch genereerde e-mail. Deze e-mail bevat de door u ingevulde informatie, een bijlage met het intern reglement en een verkorte brochure.

Daarnaast bevat deze e-mail een zeer belangrijk onderdeel: uw volgnummer.
Het volgnummer dient u te vermelden bij uw eerstvolgend bezoek aan Zwaanhof.

U vermeldt het nummer bij de betaling van de toegangsprijs, en krijgt daarna uw persoonlijke lidkaart in de vorm van een plastic pasje. Deze kaart kan nu bij elke training getoond worden, en dient als bevestiging van uw aanwezigheid.

HET IS ZEER BELANGRIJK UW VOLGNUMMER GOED BIJ TE HOUDEN !

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.